Clasterior

Webshop gemaakt voor Lampen verkoper

Wij hebben een stijlvolle en gebruiksvriendelijke webshop ontwikkeld voor Clasterior, gespecialiseerd in vintage en industriële verlichting. De webshop biedt een uitgebreide catalogus van unieke lampen, inclusief pendel-, plafond-, wand- en tafellampen. Klanten kunnen eenvoudig door het assortiment bladeren, bestellen en profiteren van snelle verzending. Met een focus op kwaliteit en design, hebben we gezorgd voor een platform dat perfect aansluit bij de esthetiek en functionaliteit van Clasterior’s producten.

Altijd en Overal Toegankelijk

Responsief Design

Wij hebben een volledig responsieve webshop ontwikkeld voor Clasterior, die optimaal werkt op zowel desktops als mobiele apparaten. Hierdoor kunnen klanten altijd en overal eenvoudig door het assortiment bladeren en hun bestellingen plaatsen, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.

Naadloze eCommerce Ervaring

Shopify Webshop

Wij hebben de Clasterior webshop ontwikkeld op het Shopify platform, wat zorgt voor een robuuste en gebruiksvriendelijke eCommerce ervaring. Klanten kunnen eenvoudig producten bekijken, toevoegen aan hun winkelwagen, en veilige betalingen verrichten, wat bijdraagt aan een soepele winkelervaring.

Divers en Uniek Productaanbod

Uitgebreid Assortiment

Wij hebben een uitgebreide catalogus voor Clasterior samengesteld, met een breed scala aan unieke vintage en industriële lampen. Klanten kunnen gemakkelijk door verschillende categorieën bladeren en precies de verlichting vinden die past bij hun stijl en behoeften.

Unieke en Professionele Branding

Logo Design

Wij hebben een uniek en professioneel logo ontworpen voor Clasterior, dat perfect de vintage en industriële stijl van hun producten weerspiegelt. Het logo draagt bij aan een sterke merkidentiteit en zorgt voor een herkenbare uitstraling die klanten aanspreekt.

Is iets onduidelijk?

Veel gestelde vragen

Dit is afhankelijk van de grootte van een project, maar wij bouwen al websites vanaf €1000.

De duur van het laten maken van een website is 2-4 weken.

 

Wij maken websites voor alle type bedrijven, van groot naar klein. Niks is te gek voor ons!

 

Ja, wij bouwen websites op WordPress en gebruiken WordPress Elementor om te helpen bij het bouwen van de website.

 

Deze kan je zelf aanleveren of je kan ervoor kiezen om ons deze te laten maken! Weet dat wij hier vaardig mee zijn.

Jazeker, het is voor jou vrij eenvoudig om informatie op je eigen website aan te passen!

Ja, wij bieden dit ook aan. Wij bieden scherpe tarieven voor het doen van website onderhoud zodat jouw website altijd optimaal functioneert.

Wij installeren veiligheidsplugins die ervoor zorgen dat jouw website altijd goed beveiligd is.

Jazeker, wij bouwen responsieve websites voor desktop, tablet en mobiel.

Jazeker, wij bieden de hosting aan voor zowel website, domein als e-mail!