Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk?

Bij Digibouz denken we in mogelijk heden. De beste website bouwer van Nederland!

Fase 1:

Kennismaking

Bij Digibouz geloven we in de kracht van een persoonlijk gesprek. Onze kennismaking is de eerste stap naar een succesvolle samenwerking. Tijdens dit gesprek willen we jouw bedrijf, doelen en uitdagingen leren kennen. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en ideeën, en delen onze eerste inzichten en adviezen.

Fase 2:

Content verzamelen

De juiste inhoud is cruciaal voor het succes van je website. In deze fase verzamelen we alle benodigde teksten, afbeeldingen en video’s die jouw boodschap krachtig overbrengen. We zorgen ervoor dat de content goed gestructureerd en geoptimaliseerd is voor zoekmachines, zodat jouw website beter vindbaar is en een sterke indruk maakt op bezoekers.

Fase 3:

Webdesign prototype

We beginnen met het ontwerpen van de homepage en zorgen ervoor dat deze functioneel is en aan al je wensen voldoet. Daarna bouwen we de rest van de website, zodat het eindresultaat perfect aansluit bij jouw verwachtingen en doelstellingen.

Fase 4:

Review & Feedback

Na het opleveren van het prototype volgt een reviewronde. We vragen jou om de homepagina te evalueren en feedback te geven. Op basis van jouw opmerkingen voeren we de benodigde aanpassingen door, zodat de homepagina naar wens bedoelt en wij een idee hebben wat voor design jullie mooi vinden en in welke style we de rest van de website zullen bouwen

Fase 5:

Webontwikkeling

In deze fase bouwen we de volledige website op basis van het goedgekeurde ontwerp. We zorgen ervoor dat de website responsief is en optimaal functioneert op zowel desktops als mobiele apparaten, zoals telefoons en tablets. Hierdoor garanderen we een snelle, veilige en gebruiksvriendelijke website die voldoet aan jouw bedrijfsdoelstellingen.

Fase 6:

Oplevering website

We leveren de volledige website op, inclusief alle functionaliteiten en content zoals afgesproken. Mocht er nog feedback zijn, dan integreren wij deze zorgvuldig in de website om ervoor te zorgen dat alles naar wens is en perfect werkt. Dit garandeert een eindresultaat dat voldoet aan al jouw verwachtingen en eisen.

Fase 7:

Onderhoud & ondersteuning

Eenmaal live, blijven wij je ondersteunen door technische ondersteuning en regulier onderhoud en updates voor jouw website te bieden. We zorgen ervoor dat je website up-to-date blijft en optimaal presteert, zodat jij je kunt concentreren op je bedrijfsactiviteiten. Onderhoudscontracten kunnen worden afgesloten tegen scherpe prijzen, zodat je verzekerd bent van continue zorg en ondersteuning.